Oudergesprek – Tips om met uw kinderen te praten

oudergesprek

Oudergesprek – Tips om met uw kinderen te praten

U kunt uw kind helpen de taalvaardigheid te ontwikkelen door elke dag met hem of haar te praten. Het is al jaren bewezen dat Parent Talk effectief is. Op de website vindt u tips om op verschillende leeftijden met uw kind te praten. U kunt ook de website bezoeken voor meer informatie over het programma. U kunt op vele manieren leren praten met uw kind, van praten met uw kind over zijn of haar behoeften tot het gebruik van interactieve oefeningen. Het is een zeer nuttig programma en het wordt veel gegeven door ervaren en toegewijde trainers.

Wanneer u met uw kind praat, zorg er dan voor dat u zich uitdrukt op een manier die uw kind kan begrijpen. Kinderen imiteren altijd hun ouders, dus het is belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Bovendien is het beter om met een aangename stem te spreken dan met een boze. Als u op zoek bent naar meer tips om met uw kind te praten, kunt u de Parent Talk Series gebruiken. Het is een e-cursus die positieve berichten en tools levert. Dit is vooral handig als uw kind speciale behoeften heeft.

U kunt er ook achter komen of het Hetsen & Visschers van uw kind van invloed is op hun academische prestaties. Het kan bepalen hoe goed een kind zal presteren op het gebied van rekenen, lezen en ruimtelijk redeneren. Bovendien leer je over zijn of haar zelfregulerende vaardigheden en hoe hij of zij zal reageren op stressvolle situaties. Als uw kind op een ontspannen en zelfverzekerde toon tegen u praat, kan dit de beste manier zijn om hem of haar te leren zichzelf te reguleren.

Voor meer informatie zie: https://hetsen-visschers.nl/